We zitten in een tijd van grote transformatie. De wereld is in chaos en de collectieve angst is voelbaar. Wanneer jij een Lichtwerker bent, dan heb je er speciaal voor gekozen om in deze tijd op Aarde te zijn. Om mee te helpen in de shift naar een Nieuwe Aarde. Daarom is het belangrijk dat je jezelf nu zoveel mogelijk ontwikkelt en je Lichtkracht vergroot, zodat je een baken van Licht kunt gaan zijn voor anderen. 
Veel Lichtwerkers hebben gemeen dat zij door veel zware periodes zijn gegaan. Waarschijnlijk heb je je altijd anders gevoeld dan de mensen in je omgeving, misschien ben je gepest, of ben je veel ziek geweest. Juist deze schaduwstukken uit je verleden zijn nu je kracht. Je weet hoe je anderen kunt gaan helpen met deze thema’s. Maar eerst mag je zelf je oude pijn, beperkende overtuigingen en alles wat jouw nog klein houdt, gaan loslaten. 
Daardoor gaat er ruimte ontstaan voor Licht, vreugde, onvoorwaardelijke Liefde en kan je levensenergie weer goed doorstromen. 
Mijn eigen reis is ook zwaar geweest. Dus ik weet als geen ander hoe je je hebt gevoeld. Maar als ik nu terugkijk, zie ik hoe alles heeft bijgedragen aan de persoon die ik nu ben. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor!
Met mijn ervaring en kennis wil ik jou graag begeleiden. Zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Want dat heb je waarschijnlijk al te vaak moeten doen.

If you feel like you don’t fit in, in this world.

It is because you are here to help create a new one.

 

We werken samen aan jouw spirituele ontwikkeling. Zodat jij kunt gaan leven vanuit hartsbewustzijn, vanuit vreugde. We behandelen thema’s zoals zelfliefde, je zachte vrouwelijke kracht, het verhogen van je frequentie en het 5D/eenheidsbewustzijn. Je maakt kennis met de onvoorwaardelijke Liefde van de eenhoorns, het transformatieve vuur van de draken en de speelse vreugdevolle dolfijnen. Deze helpen je om je oude pijn te helen, blokkades te doorbreken en alles wat jou niet meer dient los te laten. Zodat jij volop jouw Licht kunt laten stralen.

 

  • Je betaalt 144 Euro per maand.
  • Je mag zelf kiezen hoelang je mijn begeleiding wil. Misschien heb je aan 1 maand voldoende. Maar een langer traject van 4 maanden is ook mogelijk! We kijken wat bij jou past.
  • Per maand krijg je 2 coachsessies van 1 uur en 2 healingen. De healingen kun je samen met de coachsessie plannen, of op een ander moment. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mij te appen wanneer je vragen hebt of je verhaal even kwijt wil. 
  • Als je in de buurt woont dan kunnen we zelfs op locatie afspreken en de sessies al wandelend in de natuur doen of in mijn praktijk in Enschede.

Je mag ‘JA’ gaan zeggen tegen het leven.

‘JA’ tegen het Universum, om alles op je pad te brengen wat jou naar je ware Zielepad leidt.

‘JA’ tegen vreugde, Liefde en geluk.

Maar ook ‘JA’ tegen emoties, pijn en verdriet. Laat alles maar toe.

En het belangrijkste van alles, ‘JA’ tegen jezelf. Jij mag er helemaal zijn, volop in al jouw unieke kracht.

Lieve Lichtwerker, je bent zo welkom. Moeder Aarde heeft jouw Licht nodig, dus laten we samenwerken en jou laten stralen!

 

Voel jij een ‘JA’ bij dit traject, dan mag je contact met mij opnemen. Dan plannen we een kennismakingsgesprek voor we echt gaan starten! Twijfel je of heb je vragen? Ook dan mag je contact opnemen en plannen we een gratis videocall om deze te bespreken.

In Liefde en Licht,

Nayana

Ik heb het 1:1 Lichtwerkertraject bij Nayana gedaan. Ik deed dit in een periode waarin ik me niet goed voelde. Nayana heeft me echt geholpen om weer vertrouwen te vinden. Ze is liefdevol en warm. De meditaties vond ik heerlijk om te doen en hielpen me om contact met mezelf te maken. Nayana heeft me echt een stap verder geholpen.

Talía