Leven in overvloed is zoveel meer dan veel geld hebben. Overvloed kun je op alle gebieden van je leven ervaren: liefde, gezondheid, inspiratie, relaties en zelfvertrouwen. Ervaar jij al overvloed op één van deze gebieden?

Ik ben drie weken geleden gestart aan de training Law of Attraction Mastery van Kim Munnecom én ik volg een 21-daagse Abundance challenge van Deepak Chopra. Ik hou me dus dagelijks bezig met het onderwerp overvloed en de wet van aantrekking.

In het Universum is er overvloed voor iedereen. Wat deze stroom tegenhoudt is onze eigen mind, onze gedachten en overtuigingen.

Wat zijn de eerste gedachten die bij jou opkomen als je denkt aan het onderwerp overvloed en wet van aantrekking?

Ik ben de afgelopen weken constant bezig met het shiften van mijn beperkende gedachtes in meer helpende gedachtes, het uitzenden van mijn intenties en verlangens en het visualiseren van mijn droomleven.

Alles wat ik uitzend, komt ook bij me terug. Dat is de wet van aantrekking. Het principe van ‘like attracts like’, waar Albert Einstein het al over had. In feite is het niets anders dan een stukje quantumtheorie. Wel is het belangrijk dat we bij het uitzenden van onze verlangens, een positief gevoel ervaren. Daarna mag je je verlangen loslaten en erop vertrouwen dat het op één of andere manier bij je terugkomt.

Je kent vast wel kleine voorbeelden uit je leven, waarbij je denkt: ‘Hè, dat is toevallig!’ Maar niets in dit leven gebeurt toevallig, er zit een groter plan achter waarin alles met elkaar verbonden is.

Nu wij allemaal een shift gaan maken naar een nieuwe wereld, een hogere frequente en dimensie, zullen we deze synchroniciteit steeds vaker ervaren.

Ik weet al een hele tijd dat dingen in mijn leven gebeuren voor een hoger doel. Ook al zijn de gebeurtenissen op dat moment verre van leuk, ze helpen me vooruit en ik groei er zoveel door! Bepaalde mensen en mogelijkheden komen op mijn pad, die mij verder kunnen helpen. Ik krijg de juiste inspiratie op het juiste moment. Ik ervaar nog maar weinig angsten en blokkades. Wanneer ik iets spannend vind, ga ik het juist aan want ik weet dat daar mogelijkheden tot groei liggen. Ik laat me niet tegenhouden door iets wat op het eerste gezicht moeilijk lijkt, want alles valt te leren! Deze mindset heeft mij al ontzettend ver gebracht, en ik weet dat ik nog veel meer kan leren!

Wil jij nu beginnen om de wet van aantrekking voor jou te laten werken? Volg dan de volgende stappen!

  1. Pak pen, papier en eventueel wat gekleurde stiften.
  2. Sluit nu je ogen en haal een paar keer diep adem en laat alle spanning los.
  3. Zie nu jouw verlangens en dromen voor je. Dit mag 1 klein ding zijn maar je mag ook groot dromen, zolang jij er blij van wordt.
  4. Open je ogen weer en pak je papier erbij. Schrijf  jouw verlangens op en maak er eventueel tekeningen bij.
  5. Dit papier hang of zet je op een plek waar je het dagelijks, liefst meerdere keren per dag ziet.
  6. Blijf je richten op het gevoel dat je krijgt wanneer je aan je verlangen denkt. Laat de wanneer en de hoe los, daarmee blokkeer je de stroom.

Wil je meer weten over synchroniciteit dan is het boek ‘De Vierde Dimensie‘ van Hans Peter Roel een aanrader.

Mijn blog heeft een tijd stilgelegen, maar ik heb nu weer genoeg inspiratie om te delen. Ik wil vertellen over mijn missie, je meenemen in mijn mind en mijn reis als mens en als ondernemer. Met mijn blog en werk wil ik impact maken. Heel veel mensen helpen. Ik ben als mens veranderd en daardoor is de inhoud van mijn blogs ook veranderd. De mensen die me al een tijd volgen, zullen dit opmerken. Ik hoop je te mogen inspireren!

Heb je vragen of wil je meer weten over een van bovenstaande onderwerpen? Dan help ik je graag verder!

Liefs,

Nayana