Wat is een afstandsinwijding?

Naast de reguliere Reiki inwijdingen zijn er nog aanvullende energiestromen die doorgegeven kunnen worden. Ze hebben ieder weer hun eigen kracht en eigenschappen. Deze kun je inzetten voor jezelf en tijdens het behandelen van anderen.

Een afstandsinwijding wordt, zoals het woord al aangeeft, doorgegeven op afstand. Ik zet de energie voor je klaar in een bol van licht en die kun je in je eigen tijd ophalen.

Toen ik voor het eerst over de inwijdingen hoorde, vroeg ik me af of dit wel echt werkte. Omdat ik graag dingen wil ervaren, heb ik een inwijding aangevraagd. Tijdens het binnenhalen van de energie voelde ik meteen een stroom op gang komen. Het voelt als het ontvangen van een healing op afstand.

De verschillende energieën gebruik ik voor mezelf, maar zet ik ook wel in tijdens healingen die ik geef. De ene energie gebruik ik vaak en een ander wat minder.

Wanneer je een inwijding aanvraagt ontvang je van mij een e-mail wanneer ik deze heb klaargezet. Daarbij ontvang je ook een handboek waarin alle informatie staat over de betreffende inwijding, hoe je deze kunt ophalen en ook weer kunt doorgeven. Wanneer je de inwijding hebt binnengehaald mag je mij mailen over je ervaring en dan ontvang je een certificaat. Daarna mag jij ook de energie weer doorgeven!

Hieronder vind je de chakra- en auraflush inwijding. Wil je er één aanvragen of heb je vragen erover? Dan mag je mij een mail sturen of een bericht sturen via het contactformulier.

Let’s spread the Light!

Chakra Flush

Met de Chakra Flush kun je op een eenvoudige manier vastgelopen energie uit de chakra’s verwijderen.
Chakra’s zijn 7 energiecentrales in jouw lichaam die met elkaar verbonden zijn. Als jij last hebt van emoties en blokkades, dan vind je dat terug in een chakra. Met de Chakra Flush breng je jouw chakra’s terug in balans. Het is een aanrader om deze samen met de Aura Flush te bestellen. 

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Aura Flush 40 Euro.

Aura Flush

De Aura flush zou iedereen moeten bezitten om elke dag je aura schoon te maken.
De aura is het energieveld om ons heen. Jouw aura weerspiegelt jouw ZIJN. Je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan veranderen als je verliefde bent, of juist verdrietig bent.
In jouw aura kan vervuiling komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Of door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.
Als je dagelijks je aura reinigt dan zul je beter in je vel zitten, je fitter, liefdevoller, energieker en gelukkiger voelen. Het is een aanrader om deze samen met de Chakra Flush te bestellen.

Prijs: 25 Euro. In combinatie met de Chakra Flush 40 Euro.